Tarieven PCR-testen met Non-COVID verklaring
☝Hier - Boek Vandaag je test!☝

Hoe een PCR test met reisverklaring Zoetermeer af te spreken

Hoe een PCR test met reisverklaring Zoetermeer af te spreken

Voordat je hals overkop een ticket boekt naar bijvoorbeeld Portugal of Griekenland, is het verstandig eerst even stil te staan bij een PCR test met reisverklaring Zoetermeer. Sinds 15 mei kan men weer afreizen naar verschillende plekken in het buitenland. Dat nieuws was natuurlijk ook wel welkom na zo’n lange periode vol binnen zitten. Al snel zat geheel Nederland te popelen op de bank. Maar ook al is het wettelijk weer mogelijk te reizen, als je niet goed oplet, kan corona alsnog het één en ander verpesten. Door de voortdurende pandemie zijn er namelijk ook voor vakanties enkele maatregelen bedacht die in acht dienen te worden genomen. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om een PCR test te doen voordat je naar een vakantieoord vertrekt. Ieder land wil immers zijn eigen bewoners beschermen, en laat daarmee alleen toeristen binnen die aan kunnen tonen dat ze negatief zijn. Officieel aantonen dat je gezond bent en binnengelaten kunt worden, doe je door middel van een reisverklaring. Dit is een document waarop staat dat je de toestemming hebt gekregen door het doen van PCR test om je naar het buitenland te begeven. Ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Zoetermeer.

PCR test met reisverklaring Zoetermeer

Het mag misschien zijn dat ook de GGD iedere dag een hoop PCR testen uitvoert, toch zijn zij niet in staat om jouw de toestemming te verlenen om op vakantie te gaan. Voor een officieel reisdocument moet je dus naar een commerciële testlocatie, waar je zelf op de kosten aangewezen bent. Voor een PCR test met reisverklaring Zoetermeer betaal je ongeveer 139 euro. Dit klinkt nu even als een hele klap geld, maar ook de kosten voor het aanvragen van een reisverklaring zijn hierbij inbegrepen. Aangezien je zelf betalen moet voor jouw test, is het belangrijk dat je bij het boeken van je vliegtickets ook deze kost als onoverkomelijk meeneemt in je budget. In tijden van corona moet je dus niet alleen een hotel, misschien een huurauto en vlucht regelen, maar ook de bijhorende maatregelen. Houd op diezelfde manier altijd afstand, en neem genoeg mondkapjes mee. Vandaag boeken, zelfde dag testen in Zoetermeer!

Let wel op

Sneltest-straten in [nearby] en [nearby] of PCR-test in Zoetermeer

Als je de 139 euro al klaar hebt liggen, je tickets tevens hebt uitgeprint, en denkt nu alleen nog even snel afspraak te moeten maken, zijn er nog enkele zaken waar je op letten moet. Zeker sinds 15 mei, nu al een groot deel van Nederland zijn koffers al bijna ingepakt heeft, kan de drukte in met name commerciële teststraten flink oplopen. Iedereen met een vakantiewens heeft namelijk ook gewoon de verplichting een reisdocument te regelen. Wacht daarom niet overdreven lang met het opbellen van de testlocatie naar keuze. Voordat je het weet zie je jouw vlucht voor je ogen vertrekken, omdat de uitslag nog niet binnen is. Ook moet je tijdens het maken van de afspraak al aangeven dat je een reisdocument ontvangen wil, als je dit niet doet, en pas na het testen gaat vragen om een verklaring, dan is dit mogelijk. En twee keer betalen voor iets dat maar één keer nodig is wil natuurlijk niemand.