Tarieven PCR-testen met Non-COVID verklaring
☝Hier - Boek Vandaag je test!☝

Alles dat je weten moet over de PCR test met reisverklaring Benthuizen

Alles dat je weten moet over de PCR test met reisverklaring Benthuizen

Voor de inwoners die na een aantal lange maanden eventjes weg denken te moeten uit Benthuizen, is er de PCR test met reisverklaring Benthuizen. Een week of twee geleden maakte het kabinet bekend dat het komende zomer weer mogelijk is om af te reizen naar diverse plekken in Europa, uiteraard tezamen met Aruba en Curaçao. Voor al die mensen die met het horen van dat nieuws al watertandend op de bank zaten, dromend van een spierwit strand met een dorstlessende kokosnoot in de hand, zijn er helaas toch nog een paar regels die de gemoederen iets minder hoog doen oplopen. Zo verplicht het overgrote deel van de plekken die deze zomer zijn deuren wederom open doet het aantonen van een negatief testresultaat. In al deze gevallen gaat het om de PCR test, de ondertussen wereldberoemde methode met het wattenstaafje in neus- en keelgaten. Je zou nu misschien denken dat je simpelweg naar de GGD toe kunt gaan, om een desbetreffende test uit te laten voeren. Maar om naar het buitenland af te reizen heb je helaas ook een reisverklaring nodig. Met dit document wordt jou de toestemming verleent om internationaal te kunnen reizen. De GGD mag deze reisverklaringen echter niet verspreiden. Boeken in Benthuizen of omgeving Zoetermeer, Palenstein.

PCR test met reisverklaring Benthuizen

In tegenstelling tot de GGD, die hun testen slechts beschikbaar stellen voor hen met verschijnselen van een ziektebeeld, kunnen commerciële testlocaties hun testcapaciteit wel openstellen voor iedereen die er geld voor over heeft. Dit zijn vaak particuliere bedrijven die zelfstandig artsen, laboratoria en andere werknemers betalen om dus ook de PCR test, of tevens andere testen, aan te kunnen bieden. Deze bedrijven bieden sinds kort dus ook reisverklaringen aan. Sommigen doen dat tegen betaling, anderen doen dat gratis. In Benthuizen heb je geluk, want hier zit de prijs voor het reisdocument bij die van de PCR test inbegrepen. Deze kosten beginnen bij 139 euro, en zouden potentieel ietsje hoger kunnen uitvallen. Aangezien iedere Nederlander ondertussen niet meer kan wachten om er weer eens flink op uit te gaan, kan het nogal storm lopen bij die commerciële testlocaties. Daarom kan je het beste niet al te lang wachten met het maken van jouw afspraak. De vakantie moeten uitstellen omdat de agenda van één of ander bedrijf geen plek meer voor je heeft is natuurlijk verre van wenselijk. Bovenop deze drukte, moet je ook even onthouden dat je al tijdens het eerste telefoontje moet melden een reisdocument te behoeven. Als je hier te laat mee komt, loop je namelijk het risico dat deze niet meer geldig is. Het reisdocument moet nou eenmaal zijn aangemaakt voordat de test is uitgevoerd. Bekijk ook in deze regio: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Benthuizen.

Vertrekken uit Benthuizen

Benthuizen mag zo slecht niet zijn, iedereen wil wel eens even wat anders zien. Misschien kies je voor het zonnige Portugal, het exotische Aruba , of de idyllische rust van Finland. Waar je ook naartoe gaat, een PCR test met reisverklaring Benthuizen zorgt ervoor dat je je reis zorgeloos starten kunt. Gezond en wel.